Fine Art Bartending

Tā kā ir izdalīta tonna ar cv un apstaigāta puse no centra krogiem, bet darba kā nav, tā nav – sāku domāt, kur slēpjas problēma. Parunājoties ar vietējiem un palasot citu atsauksmes, blogus un komentārus dažados interneta resursos, nonācu pie secinājuma, ka kanādieši mīl kanādiešu izglītības papīrus, kanādas pieredzi un kanādas references. Tāpēc šodien pieteicos uz 2 nedēļu ilgiem bārmeņa kursiem, kur man iemācīšot strādāt bārā, pārzināt viskijus (hmmm, eto mi uže prohodiļi:)), džinus, šņabjus, vīnus utt., kā arī tikt galā ar iereibušiem klientiem un bāra saimniecību. Izklausās jau jauki. Kā būs praksē – vēlāk. Tikai viena lieta. Kamēr man bija bārā jānopērk aliņš, es īsti pat nepievērsu uzmanību viņu jocīgajiem tilpumiem, bet tagad, kad man saka: sajauc 1½ oz Kanādiešu viskiju (ko viņi te nezkādēļ sauc par Rye) ar ¼ oz saldo vermutu un ¼ oz sauso vermutu, tad gan biku jāpadomā… Vienīgais, žēl , ka jājauc krāsaini šķidrumi, nevis reāla manta. Gribētos jau pagaršot, ko tad esmu uztaisījis:)
Pēc 2 nedēļām eksāmens un pirmais Kānādas izglītības papīrs rokā. Cerams, nebūs veltīgi un vismaz, atbraucot atpakaļ, varēšu pie Bikšus vai Mielavēna pieteikties:)
PS Vai Zviedrijas vēstniecība vēl vietā?:)

One Response to Fine Art Bartending

  1. Ja Tu sāksi strādāt par bārmeni un domāsi, kā to visu nogaršot, ko sajauci… ;) Veiksmi eksāmenā!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>